• Je hebt vast wel eens gedacht:

  Kan de ontwerper van onze huisstijl
  portretten van de medewerkers
  maken voor het visitekaartje?

  Kan de ontwerper van onze huisstijl
  portretten van de medewerkers
  maken voor het visitekaartje?

 • My Image
  My Image

  Geen probleem voor Studio Klick!

  Geen probleem!

  Want ik ontwerp grafische
  producten én ben fotograaf.

  Benieuwd naar wat ik nog meer kan?

Beeld

Als fotograaf werk ik voor u aan verschillende projecten. Ik maak (trouw)reportages, portretten en fotografeer producten, processen en maak sfeerimpressies van locaties. In mijn werk ben ik energiek en zoek ik naar bijzondere invalshoeken. Ook kan ik 360º fotografie verzorgen.

Van het gemaakte materiaal ontvangt u na de shoot een contactsheet met daarop een selectie van beelden. Uit deze selectie kiezen wij de beste beelden welke ik voor u uitwerk of combineer met andere producten zoals folders, websites, film of posters.

Als filmmaker ben ik veelzijdig. Ik film processen, maak korte thematische films en werk filmpresentaties uit. Beeldmateriaal kan ik voorzien van verschillende grafische effecten en ook de eindmontage verzorg ik zelf. Ook voor films geldt dat ik deze kan combineren met andere producten zoals presentaties of websites.

My Image

Websites

Mijn websites zijn net even anders, zowel door de achterliggende techniek als door de uitgebreide mogelijkheden om tot een unieke vormgeving te komen.

Websites bouw ik met Rapidweaver, een platform dat het raamwerk voor uw website verankert in robuste bestanden. De basis van uw website heeft daardoor geen onderhoud of updates nodig. Waar nodig voorzie ik specifieke delen van de website van een content-management systeem waarmee u zelf eenvoudig uw website kan voorzien van nieuwe content.

Deze aanpak is met name voor particulieren, zelfstandigen en kleine bedrijven interessant. Ik kies bewust niet voor het werken met een groot en 'gratis' CMS dat de gehele website (raamwerk en content) beheerd. Een dergelijk systeem maakt het noodzakelijk dat constant updates worden uitgevoerd met telkens kosten en risico’s tot gevolg.

My Image

Grafisch ontwerp

Ik ben altijd op zoek naar inspiratie voor het maken van iets moois. Als grafisch ontwerper verzorg ik uw huisstijl, visitekaartje, elementen voor websites, flyer of folder, boekkaft of poster. Een goed ontworpen product laat een onuitwisbare en onbetaalbare eerste indruk achter bij uw doelgroep.

Ik combineer grafisch ontwerp graag met unieke fotografie op maat vanuit mijn beeldbank of beeld dat ik snel voor u op maat kan maken. Samen brainstormen we daarnaast over teksten die kort en krachtig genoeg zijn. Tijdens het ontwerpproces werken wij intensief samen bij het kiezen van kleuren, vormen, stijl, typografie en beeldmateriaal.

Zo ontstaat altijd een uniek eindproduct waarmee u zich grafisch, typografisch en tekstueel kunt onderscheiden.

My Image